joi, 10 aprilie 2014

Tutorial pentru incepatori #1 - Text.

Salut.
Acest tutorial este 100% realizat de catre mine.

1.Prima data face-ti un Layer nou,cu urmatoarele setari,faceti exact ca in poza !


2.Dupa ce a-ti facut acestea,adauga-ti orice text doriti,da-ti dublu click pe Layeru' cu textu.Acum apasati pe Gradient Overlay si faceti setarile ca in imagine (Nu conteaza culorile),si da-ti OK.


3.Acum apasati Drop Shadow si faceti setarile exact ca in imaginea de mai jos,si dupa da-ti OK.


4.Pentru a fii mai "frumos" face-ti si un background.Pentru asta da-ti dublu click pe Layeru pe care l-ati facut prima data,si selectati din nou Gradient Overlay,si faceti exact setarile ca in imagine,repet nu e obligatoriu sa faceti astea,numai ca arata urat cu alb asa ca il coloram,alege-ti orice culori vreti,nu e obligatoriu galben si verde,mie astea mi-au placut.Dupe ce a-ti facut ca in imagine da-ti OK.



5.Daca vreti sa fie mai "interesant textu' alegeti orice imagine vreti,o puneti peste text (atentie,imaginea trebuie sa fie deasupra la Layeru cu textu.Dupa asta tine-ti apsat apasat SHIFT si duce-ti sageata intre Layeru cu imaginea aleasa si textul,si apasati click stanga.Acum ea s-a pus pe text,pute-ti sa o miscati dupa bunul plac.

6.Acum daca vreti sa arate mai frumos,si mai colorata,faceti exact ca in imagine : Apasati pe Image -> Adjustments -> Hue/Saturation... si juca-ti-va acolo pana cand va place cum arata textu'.

7.Mie mi-a iesit cam asa,nu e obligatoriu sa face-ti ca si mine.



Sper ca v-am fost de ajutor,nu uita-ti daca aveti nelamuriri,intreba-ti.Si daca vreti tutoriale,lasa-ti un comentariu.Multa bafta.

                                                                              

                                                                                          ©  Copyright Razvy(NERVO).Toate drepturile sunt rezervate. 2014

                                                                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu